En træner takker af

Efter 12 år som træner har Leif Rønne Jakobsen valgt at stoppe som træner.

Årsagen er som Leif siger:

Sidste år fik jeg diagnosticeret, at jeg i min høje alder havde fået astma. Og selvom jeg kan tage medicin herfor, har det bevirket, at mit løbetempo bliver lavere og lavere, ligesom jeg også nogle gange skal holde en lille gå-pause pga. vejrtrækningen. Og hertil kommer, at jeg heller ikke kan løbe fra ”dåbsattesten”.

Heldigvis skal vi dog ikke sige farvel til Leif i TIK Løberne. Han vil fortsætte med at løbe i klubben, der som han udtrykker det “jo er en herlig motionsform“.

Og resten af TIK får også glæde af Leif og hans energi, da han fortsætter i Veteransport som leder af kaffestuen i dagtimerne, er i bestyrelsen i Veteransport og TIK’s hovedbestyrelse samt er i Klubhusudvalget. Som Leif siger:

Det drejer sig om at være aktiv – fysisk som psykisk 

De seneste par år har Leif været træner for hold 7. Denne opgave overtages af Lone Dax Heide, der hidtil har været træner på hold 8. Hold 8 vil blive plejet af Dan Fjellerad og Lene Lemmeke.

Vi har været i arkiverne og har fundet denne artikel fra Puls (Løbernes medlemsblad) fra 2008: