Klubmestre og pokalvindere

Årets generalforsamling i TIK Løberne, skulle have fundet sted i foråret, men grundet Corona, blev generalforsamlingen udsat. Torsdag den 12. august 2021 fandt generalforsamlingen så sted i TIK klubhuset.

Ved generalforsamlingen blev klubmestrene fra 2020 hyldet:

5 km damer Mette Rønberg 26,38
5 km. mænd Klaus Belter 19,44
10 km. damer Birgitte Jonsson 52,32
10 km. mænd Max Bidstrup 41,55

 

Årets TIK Løber blev Kent Paus 

Kent Paus er blevet valgt som årets TIK Løber af medlemmerne i TIK Løberne. Kent nyder stor respekt som træner med en vedholdende sportsånd og stabilitet. Uanset vind og vejr gennemfører Paus træningen, og altid i godt humør.

Preben Holtegaards Arbejdspokal gik til Leif Sandager

Leif får Preben Holtegaards Arbejdspokal for sit mangeårige arbejde som løbsleder for Taastrup Løbet og Bjergstafetten og som mangeårigt bestyrelsesmedlem i TIK Løberne. TIK Løberne afholder mange flere officielle løb med DAF opmålte ruter end andre løbeklubber af samme størrelse. Uden en ildsjæl som Leif ville det ikke være muligt at gennemføre de løb som TIK Løberne. Tak til Leif for det kæmpe arbejde han gør.

Idrætspokalen gik til Kent Filsøe

Kent Filsøe får årets Idrætspokal for at have gennemført flere end 100 ½ Marathon og nogle hel Marathon. Ken løb sin første ½ Marathon i 2015 og har siden da, løbet mange løb. Navnlig i de senere år har han løbet mange Cannon-Ball løb trods corona-nedlukninger.

Stort tillykke til pokalmodtagerne.

 

Referat fra generalforsamlingen vil blive lagt op når det er klart og underskrevet.

Klubmestre 2020 – fra venstre Klaus, Birgitte, Mette og Max