Nybegyndere starter 2. marts

Står alle dine løbesko bare i en bunke og venter på at du får taget dig sammen til at begynde at løbe, f.eks. fordi du kun kan løbe 1-2 minutter og ikke rigtig kan komme i gang.

Så er TIK Løbernes nybegynder træning måske det som du har ventet på og som starter 2. marts 2023. Vi vil lære dig at løbe på en hyggelig og social måde, en stor fordel ved at løbe i klub.

Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Du skal ikke være supermand/kvinde for at starte til løb. Hvis du kan gå i rask gang i 10 minutter uden pause eller hjælpemidler, kan du deltage i begyndertræningen. Vi starter med at gå og løbe meget lidt. Efter 12 uger vil de fleste kunne løbe i 30 minutter. Vi går langsomt frem, så vi undgår skader. Nybegynder programmet er gennemprøvet og vi ved det virker. Løb er en holdsport, hvor der er noget for alle typer løbere.

I begyndelsen kræves ikke egentligt løbetøj, almindeligt sportstøj og sportssko er fint. Der kræves ikke noget udstyr.

OBS: Deltagere uden løbeerfaring kan starte på begynderholdet fra startdatoen (2. marts 2023) og højst 4 uger senere. Deltagere med løbeerfaring kan starte når som helst.

Sted: Ud for TIK klubhuset som ligger ved Taastrup Idræts Center, Parkvej 78, 2630 Taastrup

Tidspunkt: Tirsdag og torsdag kl.18:30 (de første uger er der selvtræning i weekenden,
senere i forløbet er der også træning søndag kl. 09:00)

Tilmelding er ikke nødvendig – bare mød op.

Kontakt: Finn, tlf.: 21708604, hvis du har spørgsmål. Du kan også kontakte trænerne her.

Få løbende information ved at tilmelde dig til Facebook begivenheden her. Husk også at blive medlem af nybegynderholdets egen Facebook gruppe.