Vi kommer nærmere normale tider

Så kom den længe ventede besked om udendørs træning: Vi må træne op til 25 sammen fra 1. marts!!! Det betyder, at normal træning starter fra tirsdag d. 2. marts.

Vi skal fortsat passe på ikke at være for mange sammen før og måske efter løb, men selve træningen kan foregå som normalt. Der gælder fortsat et afstandskrav på 2 m. De velkendte hygiejnekrav gælder også uændret, og du skal naturligvis ikke komme til træning, hvis du er syg. Hvis du af en eller anden grund ikke føler det er trygt nok at komme til træning, skal du naturligvis heller ikke komme.

Vi håber og forventer at kunne gennemføre de planlagte ½M, 10k og 5k sociale løb søndag d. 25. april. Mere om det, når vi ved mere om, hvad vi kan og må.

Vi venter stadig lidt med Taastrup Løbet, men forhåbentlig kan vi snart komme i gang med også at løbe det normalt. Det vil sige at Taastrup Løbet i marts endnu en gang bliver virtuelt.

Ifølge Corona Horline skal vi IKKE have Corona-test for at dyrke udendørs idræt så længe vi kun løber sammen med klubmedlemmer. En idrætsforening betragtes som en Corona boble. Kravet om Corona-test gælder arrangementer, hvor hvem som helst kan deltage.

Vi må altså ikke have gæsteløbere med på turen.

Det undersøges, hvad det betyder for nye medlemmer, herunder et nyt ny-løber hold.