Vi begynder 15. april – alle kan være med

 

Står alle dine løbesko bare i en bunke og venter på at du får taget dig sammen til at begynde at løbe, f.eks. fordi du kun kan løbe 1-2 minutter og ikke rigtig kan komme i gang. Så er TIK Løbernes begyndertræning måske det som du har ventet på.

Begyndertræning 2021 for ny løbere starter 15. april kl. 18.30 – på 12 uger kommer du til at kunne løbe i 30 minutter.

Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi starter med at gå og løbe meget lidt. Efter 12 uger vil de fleste kunne løbe i 30 minutter.

Vi mødes ved Taastrup Idræts Center, Parkvej 78, 2630 Taastrup torsdag den 15. april, og starter 18.30, så kom lige 5-10 minutter før.

Efter de nugældende Corona regler, skal alle sende navn, adresse, telefon på e-mail til formanden, så eventuel corona-smitteopsporing kan gennemføres. Den første måned er gratis prøvemåned.

I begyndelsen kræves ikke egentligt løbetøj, almindeligt sportstøj og sportssko er fint. Der kræves ikke noget udstyr.

Der er holdtræning tirsdag og torsdag kl. 18:30 og selvtræning i weekenden. Når vi kommer lidt længere i programmet, er der også holdtræning søndag kl. 09:00.

Få løbende information ved at tilmelde dig til Facebook begivenheden her. Husk også at blive medlem af nybegynderholdets egen Facebook gruppe.

Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende Corona regler, så der kan naturligvis komme ændringer og opdateringer.

Hvis du ikke kan komme torsdag den 15. april, så kommer du bare tirsdag den 20. april kl. 18.30 i stedet.