Vi løber sammen – hver for sig

Taastrup løbet er Danmarks mest afholdte motionsløb og er uden afbrydelser er blevet afholdt hver eneste måned siden 1975. 

Denne udgave af Taastrup Løbet aflyses heller ikke

April udgaven af det traditionsrige Taastrup Løbet bliver derfor gennemført på en alternativ måde.  Løbet bliver gennemfør som et virtuelt løb, så løberne løber hver for sig uden kontakt. Der løbes på de sædvanlige distancer, dvs.  2 km, 5 km, 10 km eller som noget nyt 5 km gang.

Løberne har hele påsken til at gennemføre løbet. Ruten skal gennemføres mellem Skærtorsdag d. 9. april og den normale løbsdag tirsdag d. 14. april. 

Man skal naturligvis til enhver tid følge sundhedsstyrelsens retningslinier og anbefalinger. Løb alene og med afstand til andre.

Det er naturligvis GRATIS og du tilmelder dig her: http://virtuelt.tik.dk.

Vi har herunder prøvet af samle svaret på nogle af de spørgsmål du kan have.

Hvad med Corona og sundhedsmyndighederne?
Det vigtigste i denne tid er naturligvis at gøre som myndighederne siger og anbefaler. Det betyder at du som deltager i Taastrup Løbet til enhver tid skal følge de retningslinier og anbefalinger som er givet. Hvis der kommer yderligere skærpelser, så vil vi tilpasse løbet derefter og eventuelt aflyse. 
Hvornår skal jeg løbe og hvornår skal resultatet være indmeldt?

Du skal løbe til og med den normale Taastrup Løb. Resultaterne skal være indtastet senest kl. 23.59, hvorefter resultatlisten vil blive officiel.

Hvem kontrollerer at tiden er korrekt

Der er ingen som kontrollerer at de tider der bliver indmeldt er korrekte. Vi regner naturligvis med at der ikke er nogen som snyder med hverken tiden eller distancen. 

Hvilken rute skal jeg løbe?

Den letteste rute at løbe, vil være den officielle rute for Tåstrup Løbet, som man kan se her. Man er dog velkommen til at løbe en anden rute, som man dog skal opmåle med sit GPS ur.

Må jeg løbe flere gange?

Ja, man må gerne løbe flere gange. Normalt vil man kun kunne deltage en gang i et Taastrup Løb, men da vi gerne vil have folk ud at røre sig, så tillader vi at man løber en gang per dag. Det behøver ikke være samme distance hver dag.

Hvornår kan jeg se resultaterne?

Den endelige resultatliste vil være klar dagen efter sidste frist når vi har fået alle resultaterne ind.

Hvad koster det?

Det er gratis for alle.

Tæller løber med i statistikken for Taastrup Løbet?

Ja, løbet tæller med i statistikken for hvor mange gange man har løbet Taastrup Løbet.

Hvis man løber flere gange, så tæller det dog kun en enkelt gang.

Jeg har et spørgsmål

Hvis der er problemer med at tilmelde sig eller man har spørgsmål, så er man mere end velkommen til at kontakte TIK Løberne via e-mail på tik-lob@tik.dk. Alternativt kan man kontakte Karsten Weikop på telefon 26 16 06 06.